PONUDBA

Na voljo imamo različne domače marmelade iz znanih in manj znanih sestavin, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne sladokusce.

Marmelade so narejene po starih recepturah iz domačega sadja, ki ga pridelamo in oberemo sami, naša razširjena družina ali pa pridelovalci iz bližnje okolice.

V naši ponudbi najdete različne vrste čajnih mešanic, ki pomagajo pri lajšanju zdravstvenih tegob ali pa so namenjene vsakodnevnemu uživanju in vam s tem pogrejejo telo in dušo. Vsa zdravilna zelišča pridelamo oz. naberemo sami, jih posušimo in skrbno namešamo v “čajne paketke”.

Ponujamo vam domače sirupe za mešanje z vodo, že pripravljene ledene čaje ter goste sokove. Poleg tega pa imamo v ponudbi tudi sirupe in tinkture, ki pomagajo pri lajšanju najrazličnejših zdravstvenih tegob.
Za vse, ki imate željo po pristni belgijski čokoladi s pridihom Savinjske doline vam ponujamo različne vrste pralinejev, čokoladnih tablic, lizik ter drugih čokoladnih izdelkov. V naše čokolade ne dodajamo umetnih barvil, arom in konzervansov.
Domače testenine različnih oblik in okusov, ki v vašo kuhinjo vnesejo razigranost in pristen domači okus.
V naši trgovinici lahko kupite različne vrste slanega peciva, ki se odlično poda k vrčku osvežilnega hmeljevega napitka, ob dobrem namazu ali pa preprosto kot prigrizek. Za vse tiste, ki pa imate v življenju rajši nekaj sladkega, pa vam ponujamo domače sladko pecivo, ki vam ga v večjih količinah lahko spečemo tudi po naročilu.
Ponujamo vam različne domače omake, namaze in vložnine, ki se odlično podajo k slanim palčkam, domačim jedem ali pa kot dodatek narezkom. Vsi izdelki so domačega proizvoda, za katere sami vzgojimo in predelamo zelenjavo. Našim jedem ne dodajamo umetnih barvil, arom in konzervansov.

Kot NOVOST na naših policah vam ponujamo domače liofilizarno sadje, zelenjavo in prigrizke. Vse izdelke s pomočjo naprave liofiliziramo sami. Liofilizirana hrana je veliko bolj primerna za dolgoročno shranjevanje. Ker se med postopkom odstrani 98–99 odstotkov vlage v hrani, je ob pravilnem shranjevanju, hrana uporabna tudi do 25 + let.

Izbirate lahko med najrazličnejšimi zelišči in začimbami, ki smo jih za vas že namešali v začimbe mešanice, omake in tudi shranke. Vsa zelišča in začimbe pridelamo oz. naberemo sami.

V naši ponudbi najdete tudi različne naravne kozmetične izdelke kot so mila in kreme. Za vse tiste, ki pa potrebujete nekaj za “boljše počutje” vam ponujamo različna zeliščna olja, kopalne soli ter odišavljene blazinice.
Pri nas lahko naročite sladke in slane dobrote za vse priložnosti. Ponujamo tudi catering, ki vam ga na vašo željo tudi postavimo.