O NAS

ZGODOVINA

NAŠA ZGODBA

Obujanje starih receptov za pripravo okusnih domačih izdelkov, zeliščarstvo ter oblikovanje so že od nekdaj moja velika strast. Po izobrazbi sem univ. dipl. inž. kemije, vendar so me hobiji in interesi zanesli v nekoliko drugačne vode. V svet zeliščarsvta me je popeljal že moj stari ata kasneje pa še oče.

Izdelke pod znamko; Iz Pepelkine kuhinje za vas z ljubeznijo ustvarjam od leta 2011. Ker sem mnenja, da narava zdravi in v njej najdemo veliko plodov, cvetov ter delov rastlin, ki pomagajo pri lajšanju naših tegob, lahko v naši ponudbi najdete izdelke, ki prihajajo neposredno iz narave. Pri peki in pripravi hrane uporabljam le najboljše sestavine lokalnih pridelovalcev in predelovalcev ter belgijsko čokolado najboljše kvalitete, saj želim s tem ponuditi pristne domače okuse.

Da pa ne bo kdo narobe razumel in mislil, da je moja zgodba takšna kot ljudska pripovedka bratov Grimm oz. bolj poznane Disneyjeve zgodbe, vam bom v nadaljevanju na kratko razložila izvor imena.
Ime za znamko; Iz Pepelkine kuhinje namreč izhaja iz mojega priimka (Pepel), in ker ustvarjam v svoji kuhinji je bilo nekako logično, da vključim tudi ta del v ime znamke.

Razvajajte svoje brbončice z domačimi dobrotami Iz Pepelkine kuhinje, ki so poznane po tradicionalni izdelavi in pristnih lokalnih okusih. Naše domače dobrote so ročno izdelane iz kakovostnih sestavin, ideje za izdelavo pa črpamo iz starih, že skoraj pozabljenih receptur.

Jasmina Pepel

USTANOVITELJICA BLAGOVNE ZNAMKE